Kontrollfreak

Jag har ingen koll på mina grejer, de var annat när man bodde själv och var sak hade sin plats. Jag visste precis var mina saker fanns. Det var ordning - eller organiserat kaos. Men nu städas vissa viktiga prylar undan och kommer aldrig fram igen , så är livet när man lever hemma. Som till exempel när mina recept var borta, skulle jag tagit hand om dem själv skulle de aldrig försvunnit. Snart, snart är hemmalivet slut...

Ingenting är förändrat, allt är precis som förut. Innan jag lät mig själv må bra var världen runt om mig en enda röra, nu är den lika rörig men jag struntar i stöket och låter smutsen samlas i hörnen tills jag får nog . Lika så fungerar mitt humör - jag blir inte arg lika ofta och inte heller lika ledsen men när det väl händer är det stora utbrott och floder av tårar. Priset som jag får betala för att till ytan må bra är att jag inte kan få uttryck för mina känslor utan att det går till överdrift. Om jag är ledsen, kan jag inte gråta. Något inom mig håller tillbaks tårarna och det är som att bära på ett hav och när det svämmar över forsar de salta dropparna nerför kinderna.

Men idag är livet ganska okej, jag har koll på skolan. Svenskan och Samhällskunskapen är avklarad för iår. Likaså matten det är bara boken som ska tillbaks. Engelskan är nog också klar, vilket känns skönt efter att ha sträckläst Nr 12 igårnatt. Det känns liksom i luften att skolan snart slutar, att vi äntligen släpps fria - fria att har roligt släppa stressen och bara vara. Nu ska jag vara, bara vara: inte oroa mig, inte stressa utan bara vara,  vara Jennifer.


       <3

Vart tog hon vägen?

Hon som alltid fanns där , vi som skuttade och gjorde massa roliga saker i vår lägenhet. Hon som alltid diskade innan jag hann göra det, vart är du ?

And did we grow apart Or did we just not grow together?



Dåliga remixer och spanska

Lyssnar på remixer av gamla dängor. Vissa är bra men andra kunde vart bättre. Som en låt som bara är dunk och synth i en minut innan själva texten börjar. Inget emot som musik men eftersom förväntningarna var andra så blev jag allt lite besviken. Fast de ordnade jag ju lätt genom att klippa bort de där skräniga i början. Sen så skulle jag ju plugga spanska, men istället för att lägga krutet på uppsatsen så planerar jag hur jag ska komma undan de sista lektionerna.

Hur som helst ska jag läsa om följande kuser:

  • Spanska
  • Samhällskunskap
  • Engelska - beroende på betyg
  • Svenska - beroende på betyg
  • Matten - definitivt
  • Datorkunskapen - på grund av puckot till lärare vi har nu
  • Naturkunskap - hoppade av den för två månader sen..
  • Gympan
  • Estetiskt val - vill hoppa & skutta omkring på draman

Tisdag med regn och bilar.

Inget vidare cykelväder idag, lovade mamma att gå hem från skolan om jag fick skjuts dit. Efter sista lektionen som utgick kände jag efter om jag verkligen skulle gå hem. Bussen gick snabbare och jag hade skoskav. Kom hem till pappa vid två halv tre nång gång och sov till fem. Hade med andra ord sovit bort hela dagen, jag som behövde plugga. Sen tog jag cykeln hem till mamma, slappade framför tv:n och käkade lite innan det var dags att övningsköra.

Övningskörningen i Söndags gick betydligt bättre och bilen hoppade varken eller la av så många gånger. Men idag gick det åt skogen, jag gjorde allt fel. Kanske att jag fick för bra självförtroende sen sist.. ?

Såg House nyss, helt underbar inställning :)

Have you ever seen the rain?

CCR <3

Nostalgitrippen tog mig till Creedence..

Måndag har jag genomlidit, helt slut när jag kom hem efter dagens två lektioner. Skulle jag säga att jag jag är nöjd med mitt mattebetyg så skulle jag ljuga. Grejen är den att jag är besviken på mig själv, jag är så nära men når aldrig riktigt fram. Misslyckandet hugger mig i bröstet och sparkar på mig när jag ligger ner för att framkalla maximalt med psykisk smärta. Slocknade i min säng när jag kom hem och vaknade med en stor dregelpöl på kudden - trevlans.
Jobbintroduktion på posten, bra pengar och schyssta tider, ledig hela juni men sen den 4 juli drar det igång. Fick passerkort och kaffeautomatnyckel. Knepigt de där. Ätit god mat och sett på sorgliga program på tv:n. Sen så har jag tagit tag i livet och börjat med spanska-uppsatsen som ska vara klar på onsdag. Den kommer att handla om västra spanien och regionen kallad Extremadura, förresten så har stället fascinerande träd.

Hoppar snart i sängen men ska läsa lite i engelskaboken som jag också lagt lite på hyllan tills nu, då de bara är två dagar kvar. Lyckat ?

Kom ihåg mig !

Glöm inte vem jag är , jag ska finnas här om du vill ...

Cecilia

http://www.youtube.com/watch?v=rL83-ljQiMo

If you're down...

Jennifer

  • Jag vet inte alltid vad jag menar men jag skriver som jag känner
  • Jag vet inte vem jag är, men jag vet vad jag inte vill vara
  • Jag finner min trygghet i leendet som avskärmar mitt rätta jag från verkligheten

Det pirrar

http://www.youtube.com/watch?v=C8LSQNdkXPY&mode

Mitt hjärta vill slita sig ur och bara gå sin väg...

Flower

image43

Like my life, not plain and easy. Just black and white..

En helt ledig dag

En dag jag sov bort, vaknade relativt tidigt men gav upp tanken på att göra nåt vettigt av dagen. Istället kröp jag ner och myste till det i sängen. Sov till tolv tror jag , gick upp tog en dusch och sen ringde mamma. Shoppat litegrann, shopping och handbollstjejerna är det enda som förtillfället lyckas med att göra mig glad. Då trivs jag.

Är trött på inredningsnojjan mamma fått och skitless på allt vad blommr, hyllor och färg heter. Hann bli osams idag med, så tillslut gick jag hem från kungsgård. På vägen kom jag på mig själv med att tycka synd om mamma, mamma som försöker med allt för att jag ska upskatta henne, hon som alltid ställer upp... eller åtminstånde försöker. Även om hon inte alltid lyckas så vill hon mitt och min systers bästa. En välvilja som ibland ställer till det för henne, som idag då lillskrutta  ringer när mamma och jag är iväg - hon villha skjuts och mamma i sin tur kan inte säga nej. I och med att hon accepterar Angelicas krav så sviker hon mig. Komplicerat va?
Ringde mamma och bad om ursäkt för mitt utbrott och vi åkte en sväng till.

Hemma därefter möts jag av pappa som i sin tur är näst inpå hysterisk med tanke på att han tydligen ringt och inte fått tag på mig. Det följs senare efter middagen av mer ledsamheter, småsaker som vi tar för givet har plötsligt blivit erkännanden av att vi inte visar vår pappa någon som helst respekt. Och jag kan hålla med, vi gör inte mycket här hemma knappt ens det vi blir ombedda att göra. Så det dåliga samvetet är här på visit.

Soliga dagar

är det bästa som finns, hela min tillvaro skiner upp och livet blir så mycket enklare. Men vad händer sen när molnen kommer, regnet faller och hur känns livet på kvällarna efter solnedgång? 

Fredag idag

Mitt öga, ett öga som upplevt och fått ur sig en sjö av tårar. Tårar som orsakats av både glädje och sorg.

Splittrad

Nu såhär när solen gått ner och jag som vanligt lyckas hamna framför datorn, rättare sagt med datorn i knäet. Som så många gånger förr kommer den där ledsamheten just på kvällen då jag är ensam och inte har den värld runt omkring mig , som skyddar mig från att visa de känslor som finns djupt där inne. Mitt liv är en evig maskerad. Om min identitet rubbas vet jag inte vem jag är, skulle jag vara den glada och ambitiösa tjej som jag visar utåt idag eller skulle hon vända sig inåt och söka tröst i något annat  ?  Jag finner min trygghet i leendet som avskärmar mitt rätta jag från verkligeheten.

Hur ska jag möta motgångarna när jag inte ens kan tackla framgångarna?

Torsdag

Den här dagen har varit veckans absolut längsta. Upp sju , stressa stressa stressa. TIll råga på de hade jag läst i Svek-boken till klockan ett då jag hade 80 sidor kvar gav jag upp. De fick lösa sig bäst de ville.
Engelska som första lektion, fått nationella muntliga avklarat vilket känns skönt. Blev av med ännu ett par grejer som tyngde mig på Svenskan senare på dagen. Lämnade in referatet och novellen. Bokens sista sidor hade jag plöjt igenom under skoldagens andra lektioner. Så då hann jag klart med presentationen av Svek-boken också :D Känns toppen, har skuttat runt med ett leende på läpparna hela dagen trots att omprovet Ma nationella skulle starta klockan tre, inte nog med de så skulle det ta minst en timma efter skoltid .. usch o fy men det gick ju okej, men MVG-kriterierna uppfyller jag definitivt inte. Därefter så blöttes min stegräknare ner så den trejkade till jag skruvat isär den hemma och torkat bort vattnet, jag som hade gått så många steg - nu var alla borta och det var dags att börja om fårn början igen. Pantat ett berg av kassar med tomflaskor idag, typ 300 spänn ;) Det blev liksom en pappa&jenni-stund. Små saker som vi gör tillsammans som nu såhär efteråt känns ovärdeliga. Käkat onyttigt igen kanske för att fira att jag är ledig imorn, eller allt är relativt... jag ska ju faktiskt arbeta med Spanskan och Engelska brevet egentligen.


150 sidor kvar!!

Hjälp, shit pommes alltså..!!!

       

MÅÅÅNGA SIDOR KVAR OCH KLOCKAN ÄR 22:45

Plugga plugga plugga

Ja när ska man få tid för att leva lite, glassa i solen och bara ha det skönt ?

Idag har jag skrivit rapport och novellen blev klar igår. Referatet till svenskan blev klart nyss så nu kanske jag slipper IG.
       
Novell                  Referat
         

Läsa läsa läsa

  Jennifer läser bok!

Har tvåhundra sidor kvar tills imorn :/

Finemang

Fin fint väder och solen skiner ,en lektion kvar sen slutar jag ! Och vår grupp är klar med samhällskunskapsrapporten och det har gjort min dag, behöver inte oroa mig mer !!

Mike Tyson

Jag sitter här med ett ansiktsuttryck som om jag blivit våldtagen av mike tyson :o

Mike Tyson? Boxaren.Brutal människa

Småflickor ;)

Kusinvitamin och Jennipenni


image36

Vill ha, vill ha!!

image35

Novell

Imorgon kommer snart men vart tog idag vägen ?
Jag vil inte vara den jag är, inte leva såhär. Om nu detta ska fortgå är jag inte säker på att jag vill leva alls. Livet som mig vill ingen annan leva, men jag måste...


Klädberg

                               Städdags !  =)


 


Det bästa täcket

jo, det är om du låter nån, helst en person av det andra könet, eller av dt könet du helt enkelt attraheras av, ännu hellre en person du är kär i och som är kär i dig. Men i alla fall, om du ber den personen ligga på dig, när du ligger på mage, så att han/hon liksom helt enkelt blir som ett täcka på dig och även fast man inte täcker personen helt finns det inget täcke så varmt och så skönt. Som skrämmer bort alla monster under sängen och läker brustna hjärtan...

Shopping med syrran

Har inga pengar egentligen men lillskruttan har ju precis fyllt år så jag fick låna till en tröja . För att shoppa utan att köpa något gör mig deppig, idag blev det ialla fall en blå tunika.


11/5-07

Hejhopp, Idag hade vi sista nationella i matte, därefter har jag ett jätte hål. Passade på att cykla ner till polisstationen för att hämta ett papper. Tog H&M på vägen hem , införskaffade solglasögon och örhängen. På vägen till stan så blev jag förföljd av en riktigt konstig kille, blev dock av med honom vid H&M. Då kan jag säga att jag drog en suck av lättnad ... Cyklade hem och sov en stund innan sista lektionen. Somnade igen sen när jag kom hem vid halv två och sov bort hela dagen . Käkat lite här hemma och pappa blev tokig på mitt klädberg.

Så nu är det alltså helg igen ...

Some days...

... I just pray to the God of sex and guns and rock n' roll

Tårar från ingenstans

Jag vet inte vad det var som hände men plötsligt kände jag den malande känsla som jag så många gånger känt förut. Ångesten kryper sakta fram ... igen. När livet varit på topp ett par dagar går det lika fort ner igen och jag vet aldrig när, bara att jag aldrig får vara riktigt glad.
Det konstiga är att det inte finns något som utlöser denna nedstämdhet, och inte heller vet jag hur jag ska bota den. För som jag ser det är det en sjukdom, men ingen medicin i världen botar mig.

Då kommer tårarna, från ingenstans....

 <3  

Tvivel

Winnerbäck

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag

Vi är som personifierade nittiotal
i ett virrvarr av chanser och val

Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du

Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår
när du somnar om natten, precis som jag
utan mening på jakt efter ruset, genom dunket och bruset
Du lever för skratten, precis som jag

Vi är som flugor i smöret på nån annans kalas
Vi proppar i oss och vaknar som as

Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivor
Dom hjälper mot ledan, precis som du
Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar
och längtar till fredan, precis som du

Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?
Kan du känna hur det gnager i natt?

Det kallas tvivel...

Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå

Det kallas tvivel...

JAG TRIVS!

Varför sträva efter att bli perfekt, det enda man gör fel är att försöka vara någon man inte är och inte heller bör vara. Jag är mig själv; inte snygg, inte söt, inte smart , JAG ÄR JENNIFER, och henne trivs jag med !



Thank God it's FRIDAY!

Ja sovmorgon tack vare en inställd spanskalektion, började 12:40 med en 40 minuters engelskalektion och slutade därefter.

Cykeln fortfarande hel, har inte gått sönder på tre veckor. Ingen punka inte ens lite strul :D
Vädret bra - längtar som sagt efter värmen, men den kommer väl den me .... såsmåningom!

< Igår, med min vanliga tur...

...så skulle jag cykla över övergångsstället i skarphagen du vet vid centrum och självklart så hade jag två pepsiflaskor och en limpa på packen, det va nog en liten trottoarkant där för flaskorna och brödet låg över hela gatan, vilket resulterade i att jag fick springa och plocka upp grejerna medans pappa och tjejerna i bilen som fick stanna skrattade åt mig.



Dessförinnan så var jag i skolan och gjorde eng NA-prov usch, fy och blä! Jag har tur om jag klarar G ! Omprov efter skoltid i idrott gick desto bättre, svarade på alla frågor och det var ganska logiskt annars funkade uteslutningsmetoden alldeles ypperligt! Fotboll Sylvia-IFK, 1-2. En "pappa och jenni"-dag.

Brännboll

Det va bra länge sen nu, Sprang ute på strumporna på grusplan. Underbart väder om bara värmen vill återvända :)

Nattsnack

De e vad kajsa och jag pysslar med när vi borde göra annat :)

19/4
klockan är nu 21:19 och kajsa och jag sitter på lunar och diskuterar, inte mycket att diskutera men dock :P ibland är det värt att unna sig lite av den tid som borde gått åt åt läxläsning men idag är det verkligen värt det :D löööv ju <3<3<3


CARRO har rätt igen !

Valborg firades utan brasa och ingen eld i Åtvidaberg. Ja och resten ska man väl inte blogga om. Fast de e rätt kul att alla föräldrar står utanför parken och håller koll på sina fylleungar :)