En andra underbar dag efter den första !

Ja så kunde det tydligen bli, har aldrig vart med om det förr men jag har haft två bra dagar på rad ! Soligt !
Hoppat av två kurser i skolan, så fick gå hem och sova till klockan tolv , 12:40 började veckans sista lektion som varade i 40 minuter ., Gick  på stan  med Mickot och Kajsa. Umgicks a casa de Kajsa och sen hälsade jag på hos mamma mest  för att hämta lite grejer inför cupen imorgon. Ska bli toppenkul!  Snart käka lite fredagsmys med pappa, och invänta morgondagen <3


pusshej

En helt underbar dag :)

Jo jag önskar fler kunde vara som denna, först sov jag länge . Nästan för länge . Gick upp och pysslade om naglarna och målde ny fransk manikyr, fixade till mig lite och cyklade iväg till skolan. PÅ vägen gick ena skonsönder så dom dumpade jag i en soptunna på vägen. Kändes som att folk kollade snett på mig för att jag gick barfota, men jag hade ju ialla fall målat tånaglarna :D . Gjorde prov och cyklade hem, piffade till mig ännu lite till och cyklade ner på stan för att träffa kusin vitamin, lämnade tillbaks cd-skivorna och sen gick vi i det underbara vädret på IFK match ! Dagen kunde ju inte ha varit bättre . Köpte örhängen för utan klarar jag mig inte , måste sitta nåt där :)

Stolt!

Tänk att 94:orna blivit så duktiga, de orkar mer än mig. Men jag är väl rätt otränad :P


Upp och hoppa

är lite småtrött , var vaken klockan sju. Har varit hos psyktanten, är sjuk :(

Nagelmålning

Jag blir skittrött på att vänta mellan två lager med färg så jag målar o målar o målar men sen kladdar det bara ihop sig. Idag ville det inte bli bra på högra långfingernageln - är högerhänt så det förklarar saken.
men det brukar bli någolunda bra till slut. Efter många försök att få den vita nästan geggiga färgen på ytterkanten av nageln så lyckades jag! Där efter var det bara att vänta o vänta. Passade på att kladda dit ett lager med överlack också. Kom emot tumnageln ch fick göra om skiten igen. Tålamod ! Ja, nu fasiken lär det vara bra tränat iall fall.!!


Ärligheten varar längst

Jag har nog inte varit riktigt ärlig mot mig själv. Det är inga vita lögner jag intalat mig . Jag har lurat mig själv att tro att jag faktiskt mår bra! Men jag mår inget vidare... Och jag vet inte heller hur jag ska ta tag i det eftersom det inte är något som är fel. Mitt liv leker och jag har två föräldrar som inte bråkar allt för mycket med mig, jag får göra vad jag vill, behöver inte passa syskon , inte göra något hushållsarbete alls, jag har en hobby - eller nåt att engagera mig i, duger i skolan men vet att jag kan bättre och ändå mår jag inte bra. Det största problemet blir nog att hitta vad felet är.

Ja, jag har ju mått sämre då jag hamnade i långa depressioner och bara grät nu har det gått över till korta raseriutbrott och ett par tårar varje kväll varannan vecka. Men det känns fel att låta mina besvär gå ut över familjen, de har redan egna att ta itu med. Jag vill inte vara den som gör att alla andra mår dåligt, jag vill inte vara den som kräver mest och är minst tacksam.

Om jag  nu ska vara riktigt ärlig så trivs jag inte med att bo hemma hos mamma och inte heller att det aldrig är i sin ordning hos pappa. Plus att det är så pass litet att vi går varandra på nerverna. Skolan är rent ut sagt skit, det är en otrevlig skola med gurkor på väggarna och kassa lärare. Men i själva verket är det inte så hemskt - det är mer så att jag går en linje som jag inte har ett dugg intresse av.

Vilken värld vi lever i..

tanken , och känslan som var rätt skrämmande kom till mig när jag idag stod och väntade på spårvagnen i klocket . Jag hade precis missat den tidigare och fick vänta en liten stund . Plötsligt springer det förbi en tjej på kanske 10-11 år med en keps i handen, i fullfart klättar hon över ett staket för att komma undan pojken också mellan 10 och 12 som jagar henne på cykel. Det var inga trevliga ord direkt, saker jag inte trodde de kunde säga än..
Därefter kommer flickans kompisar och skriker skällsord och könsord åt pojken och hans kompis. Även rasistiska svordomar och uttryck skriker de högt. Och jag förstår nu at det är krig i världen. När barn mindre än 15 år redan tar upp fighten och gör saker värren än vad de är. Vem har lärt dem allt det här ?- det är klocket men ändå ...

Shopaholic'-

Okej nu har jag gjort av med 500 spänn till på linnen och skor. Linnena va sånda dära enkla på från H&M och skorna var på rea men dock. Köpt present till lillsyrran så nu är jag nästan pank.  Fast ett linne var konstigt så det ska jag byta :D

image26

linnet jag köpte ! så nu är det bara att investera i en duglig bh !

Ja du CARRO ibland har du rätt

... vissa saker ska inte bloggas om !

Fast mysigt var det.

Otten

På klubbavslutningsmiddag - är dock för liten för att få vara kvar där .. så nu är jag hemma istället . Satt allihopa madde, denise marre anna jessica och jag längst i ett hörn och vi fick pommes istället för potatisgratäng - vilket jag intehade nåt emot ;) USch vad jag gör bort mig .. !

Snart är det Sveriges tur

att bli varmt så man kan ....

snorklar


SNORKLA!!!

Kiss - en återfunnen kärlek

ojaa! det var så att i tisdags så väcktes min kärlek till Kiss igen! Och nu när Kajsa skeppat över ett par låtar så är det de enda jag lyssnar på. Underbart!

Headbanga ! ;) Bara skrika och sjunga ! Spela så högt att jag inte hör min egen röst bara känna basen dunka i bröstet!

Jennifer i köket

Egentligen så kan jag laga mat , innerst inne så sitter det nåt som hör till min kreativa sida som faktiskt gör att jag lyckas röra ihop nåt att käka ibland. Men det är ju bara så att den inte har lust att hälsa på allt för ofta, och mamma lagar ju bra mat så jag säger inget .
Men just idag så var mamma borta och min stolthet hindrade mig från att be mammas kille. Så det vara bara att tvinga igång den där lilla genen. Kanske jag lagar något ätligt - återstår attse ..
Om så fallet ter sig så är det bäst att inte säga nåt till mamma, då kanske man åker på matlagningen framöver.

Käkat och klart har gjort rent spisen och diskat stekpannan som för övrigt är det näst värsta jag vet efter sura disktrasor. Det var fullt ätbart förutom det brända på två av fiskpinnarna.

Forever

Kiss

I gotta tell you what I'm feelin' inside,
I could lie to myself, but it's true
There's no denying when I look in your eyes,
girl I'm out of my head over you
And I lived so long believin' all love is blind
But everything about you is tellin' me this time

It's forever, this time I know and there's no doubt in my mind
Forever, until my life is thru, girl I'll be lovin' you forever

I hear the echo of a promise I made
When you're strong you can stand on your own
But those words grow distant as I look at your face
No, I don't wanna go it alone
I never thought I'd lay my heart on the line
But everything about you is tellin' me this time

It's forever, this time I know and there's no doubt in my mind
Forever, until my life is thru, girl I'll be lovin' you forever - yeah!

Oooh
I see my future when I look in your eyes
It took your love to make my heart come alive
Cos I lived my life believin' all love is blind
But everything about you is tellin' me this time

It's forever, this time I know and there's no doubt in my mind
Forever, until my life is thru, girl I'll be lovin' you forever

Oooh
It's forever, this time I know and there's no doubt in my mind
Forever, until my life is thru, girl I'll be lovin' you forever

Yeah

Flygandet

Jag flöööög!
image17

Osäkrad

Varför kan ingen förstå den ilska jag känner,

en ilska som bryter mig ner

Jag är som en tickande bomb som ligger och spänner,

ett vapen som ingen ser.

Varför måste det bli så här,

Hur mycket måste jag acceptera?

Att du inte fattar när jag säger som det är,

Nu drar jag säkringen, jag inte leva mera?

jo jag satt och rensade bland gamla uppsatser och skolarbeten, och då hittade jag min gamla diktsamling och fastnade för den här


Lite Thai-nostalgi

Thailand 2007
image17

 mobilbilderna :)

Sjuk

Nu är jag ju sjuk igen , alltid när det är vikiga och roliga grejer går jag och blir sjuk .

Ljus
JAha det här är vad jag har åstdakommit idag :P

Skola nu igen

sjuk ;/ inte kul halsen krånglar och öronrn värker :/

Äntligen FREEEEDAAAAG!

äntligen , det blev en jobbig vecka med två viktiga inlämningsuppgifter jag skjutit på till dagen innan . Sliten men stolt att jag faktiskt klarade av det. Saknar thailand och värmen ^^ fast man får väl hoppas att de blir sommar här snart ... !

Datorkunskap

Än en gång på datorkunskapen och nu börjar jag vänja mig att det inte finns nån Sara här. Fixat med PowerPoint men är helt slut i huvudet efter att ha cyklat hit imorse.


Kalla kalla Sverige

Ni anar inte hur de kändes NÄR VI KOM FRÅN 32 GRADER TILL SNÖSTORM , JAG VILLE BARA VÄNDA OCH GÅ TILLBAKS UPP I PLANET. O hoppades på att de skulle flyga mig till något varmare land! Men jag är kvar tyvärr och i skolan har jag varit idag också, massa tråkigt men jag har täffat kajsa, micko o carro o då blev jag glad . Och alla andra som jag känner också . Lovisa visste inte ens att jag hade varit i Thailand :P vilken koll den där bruden har :P